Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Jitrnicová polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

OndriisekxD

2. 3. 2013 14:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie210 kJ / 50 kcal
Bílkoviny1,68 g
Tuky1,20 g
Vláknina2,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy6,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

fb.lib

12. 8. 2013 18:31

Já souhlasím s jan.alois do žádných polévek ze zabijačky se nedává zelenina.Zelenina podléhá rychle zkáze.Je jediný výrobek ze zabijačky kam se dává zelenina a to je sulc a to jen kořenová bez cibule.Ta se dává syrová na vrch.
Jitrnicová polévka je ze zabijačky je to vlastně voda v které se vaří jitrnice.Když nějaká praskne nebo uteče je polévka ještě lepší.
Toto není Jitrnicová polévka ale Polévka z jitrnic, a to je rozdíl.

tejaja

15. 3. 2013 06:07

Zeleninu som orestovla na cibuľke a samozrejme pridala cesnak a majoránku, bez nich to nebolo ono, nemalo to tú správnu chuť ;-) Masox samozrejme nie, ten nepoužícam, chuť polievke dá predsa to, z čoho je uvarená ;-)

důchodce

3. 3. 2013 11:02

jan.alois:

Souhlasím s Vámi. Je mi 75 let a pocházím z hospodářství. Tyto typy polévek se připravovaly, jak popisujete Vy.

PEPEK

3. 3. 2013 07:09

;-( Skusím to mám rad zabijačkovou

Ivusa

2. 3. 2013 18:07

:-Kpolévky máme rádi, ale tuhle neznám,vyzkouším a posílám bodík;-)

yesica

2. 3. 2013 17:03

:yes:Dělám úplně stejně, někdy i z jelítek!Bodíček už je přidaný!!! ;-)

Bibinka

2. 3. 2013 16:56

Ondro, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:yes:
Taky dělávám jitrnicovou, ale podobně jako jan.alois, jinak každý to má rád jinak a zelenina nic nezkazí a osmažené žemle jsou jako na hrachovku krutony myslím, dávám ti 1. vstupní bod:yes:

jan.alois

2. 3. 2013 15:05

Nechci se nějak chlubit svým uměním ,ale za svůj život jsem snědl hodně polévek ať jitrnicových nebo jelitových nebo tzv zabijačkových ale zelenina nebyla nikdy v žádné. Jedině česnek,majoránka a cibule .Tím nechci nikoho hanit ,ale je to velice neobvyklé a ta žemle ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z jitrnice jelitova polevka jitrnicová pomazánka polevka z jitrnic zabijačková polévka z jitrnic zabíjačková žemle jiternicová polévka zabíjačková polévka z jitrnice recept na jitrnicovou polévku jitrnicova polivka jizrnicivs polevka jitrnicova pomazánka recept polévka s jitrnice zabijačková polévka z jirrnic pomazánka z jitrnic jitrnice polévka jitrnickova polévka recept polivka z jitrnice jitrnicova jelitnicová polévka

Suroviny: jitrnice, zelenina kořenová, voda, masox, sůl, žemle

TopRecepty.cz

Jitrnicová polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3JZO