Špaček z mletého masa

www.toprecepty.cz Kuchař:

Mleté maso 13 názorů

513

Suroviny

250 g mletého hovězího masa
250 g mletého vepřového masa
1 vejce
1 cibule (větší)
2 lžíce strouhanky
hrst petrželové natě
sladká mletá paprika
mletý pepř
sůl
2 lžíce hořčice
4 klobásy
4 dlouhé plátky slaniny
2 lžíce oleje
2 lžíce kečupu
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dobře vymícháme se strouhankou, mletou paprikou, pepřem, vejcem, jemně krájenou cibulí a petrželovou natí.

  2. Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky, potřeme hořčicí, vložíme ostravskou klobásu a dobře zavineme. Stočíme do plátku slaniny a spíchneme špejlí.

  3. Masové špačky vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180°C asi 20 minut. Před dopečením zakápneme kečupem a zapečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 57 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špaček z mletého masa

  • Jana Remkova Jana Remkova

    savlinka: Já to dnes nevařila, ale Pejli:-D. Přidala foto;-)

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    Janičko parádní:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Teda Pavlo, to se ti moc povedlo!!! Je holt vidět kvalita foťáku.:-8 Díky!:-)

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    brouzdám, brouzdám co z mletého masa a jako tento recept na špačky si zítra udělám :-p protože to vypadá luxusně navíc to není nic složitého a hodí se k tomu vše:-)) a moje smudla ta sní vše co uvařim :-K děkuji za typ :-*

    Odpovědět

  • Jitka Jitka(neregistrovaná)

    fakt vynikajici davam jednicku:yes::yes:

    Odpovědět

  • Kalinka Kalinka

    Tak jsem prave dojedla špačka a bylo to super. Dala jsem polovinu spekacku, priste dam treba cabajkovy toceny, aby to bylo pikantní. Nicméně určitě zařadím do své kuchařky. Slaninka tomu dala krásnou vuni :) delikatesa. Zapisuji a davam bodikla.

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Jano, máš moc hezké fotky, den ode dne lepší a lepší:yes::-)):yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Jiřko, vyzkoušej, nebudeš litovat a klidně dej i jinou klobásu, podle chuti. Ty ostravské se děsně pokazily. Nicméně, měla jsem štěstí, ušly;-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Janko,objevila jsi prima recept :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já nevím, kolik stojí Váhalova slanina, stydím se:-8, koupila jsem jen pár plátků a nevím vlastně, kolik stojí anglická?:-O Zítra to zjistím.;-) Každopádně můj souhlas s tím, že Váhalovka je mnohem lepší a šťavnatější.:-p

    Odpovědět

  • Marta Marta

    taky se mi zdá, že je Váhalova slanina chutnější, ikdyž kapánek dražší, tady za ní chtějí myslím 165Kč, dneska jsem jí zrovna kupovala :-). Jani, špaček se ti evidentně povedl a ty mačkané brambůrky k tomu :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani, já začínám daleko vícvyužívat Valhalovou slaninu místo anglické, připadá mi daleko šťavnatější a chutnější (a to nemluvím o ceně);-):-p:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Bylo to vynikající. Divím se, že jsem si toho dříve nevšimla. Dávala jsem jen polovinu klobásy a konce jsem nařízla. Anglickou jsem nahradila Váhalovou slaninou, ale jen proto, že anglickou jsem nesehnala dostatečně dlouhou. Recept si rozhodně zaslouží plus.:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo