Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaček z mletého masa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 12:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 924 kJ / 1 177 kcal
Bílkoviny114,81 g
Tuky57,88 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 622 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,86 g
Sacharidy47,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2013 13:01

savlinka: Já to dnes nevařila, ale Pejli:-D. Přidala foto;-)

savlinka savlinka

26. 5. 2013 12:58

Janičko parádní:yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2013 12:55

Teda Pavlo, to se ti moc povedlo!!! Je holt vidět kvalita foťáku.:-8 Díky!:-)

Marta

24. 1. 2012 20:33

brouzdám, brouzdám co z mletého masa a jako tento recept na špačky si zítra udělám :-p protože to vypadá luxusně navíc to není nic složitého a hodí se k tomu vše:-)) a moje smudla ta sní vše co uvařim :-K děkuji za typ :-*

Jitka

25. 7. 2011 14:30

fakt vynikajici davam jednicku:yes::yes:

Kalinka

12. 3. 2011 14:40

Tak jsem prave dojedla špačka a bylo to super. Dala jsem polovinu spekacku, priste dam treba cabajkovy toceny, aby to bylo pikantní. Nicméně určitě zařadím do své kuchařky. Slaninka tomu dala krásnou vuni :) delikatesa. Zapisuji a davam bodikla.

Patricie

21. 7. 2009 21:16

Jano, máš moc hezké fotky, den ode dne lepší a lepší:yes::-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 7. 2009 20:47

Jiřko, vyzkoušej, nebudeš litovat a klidně dej i jinou klobásu, podle chuti. Ty ostravské se děsně pokazily. Nicméně, měla jsem štěstí, ušly;-)

Jikotka Jikotka

21. 7. 2009 20:20

Janko,objevila jsi prima recept :-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 7. 2009 17:11

Já nevím, kolik stojí Váhalova slanina, stydím se:-8, koupila jsem jen pár plátků a nevím vlastně, kolik stojí anglická?:-O Zítra to zjistím.;-) Každopádně můj souhlas s tím, že Váhalovka je mnohem lepší a šťavnatější.:-p

Marta Marta

21. 7. 2009 16:02

taky se mi zdá, že je Váhalova slanina chutnější, ikdyž kapánek dražší, tady za ní chtějí myslím 165Kč, dneska jsem jí zrovna kupovala :-). Jani, špaček se ti evidentně povedl a ty mačkané brambůrky k tomu :-p:-p:yes:

spagetka spagetka

21. 7. 2009 15:52

Jani, já začínám daleko vícvyužívat Valhalovou slaninu místo anglické, připadá mi daleko šťavnatější a chutnější (a to nemluvím o ceně);-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 7. 2009 11:46

Bylo to vynikající. Divím se, že jsem si toho dříve nevšimla. Dávala jsem jen polovinu klobásy a konce jsem nařízla. Anglickou jsem nahradila Váhalovou slaninou, ale jen proto, že anglickou jsem nesehnala dostatečně dlouhou. Recept si rozhodně zaslouží plus.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mlete maso recept mleté maso recepty z mletého masa mleté maso recepty recept z mletého masa špačci z mletého masa recepty z masa recept mleté maso mleté maso na špejli vepřový špaček recepty mleté maso co z mleteho masa luhačovický skřivan recept na mleté maso recept na luhačovického špačka hovezi spacek vahalova slanina kolik cena špačci recept váhalova kuchařka mleté hovězí maso recepty

Suroviny: maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, vejce, cibule, strouhanka, nať petrželová, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, hořčice, klobása, slanina, olej, kečup sladký

TopRecepty.cz

Špaček z mletého masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXw