Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Moje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 38 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 39 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 54 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 56 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky,
předkrm z mozzarely,
teply predkrm svedsko,
předkrm,
předkrm s mozzarely,
předkrm z mocarely,
lenka janáčková recepty,
cerea,
jednoduchy predkrm z rohlíku
Suroviny:
maso kuřecí,
pečivo,
rajče,
sýr balkánský,
sýr mozzarella,
sýr hermelín,
citron,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (4)