Suroviny
Porce: podle toho jak moc velkej máte hlad :)
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Moje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Nejnovější recepty
Podzimní boršč
Přidáno před 37 minutami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 4 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 18 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka s pohankou
palenikovajana.tc před 27 minutami
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 1 hodinou
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 1 hodinou
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 2 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 3 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
bettyter před 14 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 16 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 18 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky,
předkrm z mozzarely,
teply predkrm svedsko,
předkrm,
předkrm s mozzarely,
předkrm z mocarely,
lenka janáčková recepty,
cerea,
jednoduchy predkrm z rohlíku
Suroviny:
maso kuřecí,
pečivo,
rajče,
sýr balkánský,
sýr mozzarella,
sýr hermelín,
citron,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (4)