Suroviny
Porce: podle toho jak moc velkej máte hlad :)
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Moje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 5 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 18 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 13 minutami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 25 minutami
Katův šleh po mém
Jandulice před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 2 hodinami
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 16 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky,
předkrm z mozzarely,
teply predkrm svedsko,
předkrm,
předkrm s mozzarely,
předkrm z mocarely,
lenka janáčková recepty,
cerea,
jednoduchy predkrm z rohlíku
Suroviny:
maso kuřecí,
pečivo,
rajče,
sýr balkánský,
sýr mozzarella,
sýr hermelín,
citron,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (4)