Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní předkrm z nivy a oliv

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 1. 2014 15:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 383 kJ / 570 kcal
Bílkoviny28,08 g
Tuky48,50 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,25 g
Sacharidy3,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

štepanek :)

11. 6. 2014 10:59

jojo je to super recept

maris

5. 1. 2014 07:57

Dajda: rozleželé to bylo přes noc, po těch všech sladkostech jsme to déle nevydrželi:-8:-)). S těmi černými olivami to vyzkouším, ale myslím, že tady záleží jen na tom, jaké kdo má rád;-):-)
Jaruško a Marcelko - děkuju:-):-K

Dajda

4. 1. 2014 13:57

maris: To ale byla rychlost.:yes: Vždyť se to ani nestačilo pořádně proležet. V každém případě moc děkuji za foto a přidejte prosím poznámku, jaké to bylo s těmi černými olivami.

zizala

4. 1. 2014 12:21

maris: Moc pěkná fotka, ale to jsou Tvoje fotky pokaždé :yes: Příležitostně vyzkouším :-p

rozmarynaH

4. 1. 2014 12:12

maris: Krásné foto:-K Všechny suroviny máme také rádi i s těmi černými olivami :-p:-p

maris

4. 1. 2014 11:38

Moc jsme si pochutnali, v rámci zachování receptu jsem dala zelené olivy, ale příště asi zvolím černé, v salátech je máme rádi, záleží ale na chuti:-p:yes: +3
Dovolila jsem si přidat fotku;-)

tejaja

4. 1. 2014 10:21

Paráda :-);-):yes:

hanes24

4. 1. 2014 07:53

Olivy miluje dcerka, takže ji překvapím, musí to být dobré, už si chuť představuju.:yes::-D

zizala

3. 1. 2014 16:32

Dajda: Asi jak které, ony mají výraznější chuť. Ale do některých jídel jsou lepší ty tmavé, třeba pokud dělám rajčatovou omáčku s olivami. Na zobání máme ale taky raději ty zelené :-)

Dajda

3. 1. 2014 16:17

zizala: Díky za připomenutí, na barvu jsem zapomněla. Dělá se to ze zelených oliv. Ty mám moc ráda, černé mi až na vzácné výjimky nechutnají.:-)

zizala

3. 1. 2014 15:54

Barva oliv je lhostejná nebo máš s některými lepší zkušenost? Já jsem od té doby, co jsem si olivy zamilovala a naučila je jíst i holky, neměla šanci je nějak naložit. Pokud je nepoužiju do nějakého jídla, sníme je tak, jak je vylovíme za skleničky :-8:-8:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit olivy naložená niva recepty olivy jak naložit nivu olivy recepty recepty z oliv olivy jako předkrm niva, olivy, červená řepa jak naložit olivy recepty předkrm ve skleničce olivy recept předkrm s černymi olivami předkrm s s nivou nalozena niva s olivami recept naložená niva nalozena niva s olivam nalozena niva s olivami a cibuli olivy s nivou naložená niva recept kolečka z nivy s mandlemi

Suroviny: sýr niva, olivy zelené, cibule červená

TopRecepty.cz

Pikantní předkrm z nivy a oliv

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvpW