Pangasius s těstovinovým salátem

Pro začátečníky Doba přípravy: 45min 5 názorů

Pro začátečníky Doba přípravy: 45min 5 názorů

Suroviny

pangasius
těstoviny
paprika čerstvá červená
paprika žlutá
paprika zelená
čertsvé žampiony
olivový olej
máslo
sůl
provensálské koření
tymián
citrón

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody vložíme těstoviny, mezitím co se budou vařit nakrajíme žampiony a papriky (podle chuti můžem přidat i rajčata, cibulku, hrášek, porek...fantazii se meze nekladou). Ty poté orestujeme na másle a smícháme s hotovými těstovinami. Zakápneme olivovým olejem. Nebo počkáme až těstoviny vychladnou a smícháme s majonézou nebo dressingem podle chuti.

  2. Rybu nasolíme a okořeníme z obou stran a vložíme na rozpálené máslo.

  3. Smažíme cca 5 minut z obou stran, poté pokapene citrónem a můžeme podávat.

Poznámka od kuchařky

K pangasovi a těstovinovému salátu se skvěle hodí čerstvé pečivo a bílé víno.

Dobrou chuť :)

Komentáře k receptu Pangasius s těstovinovým salátem

Tématické fráze: pangasius s těstovinami recepty z masa k těstovinovemu salatu řízky s těstovinovým salátem pangasius se salátem testovinovy salat s pangasiusem pangas s testovinami recepty losos s těstovinovým salátem pangasius rychlovka frees recept kuřecí řízek s těstovinovým salátem s testovinovym salatem testovinovými co k těstovinovemu salátu recept na co se používá proveslanske koření frees recepty.cz pangacius testoviny recept pangásius frees recepty polévka z mletého masa kuřeci s testovinovym salatem