Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Moje poznámka
Metyja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKx2
Nejnovější recepty
Frikadelky s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 7 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno 27. 9. 2025 21:57:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový závin
Noumik před 3 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 3 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 3 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 3 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 3 hodinami
Selská omeleta z mikrovlnky
D.strelcova@seznam.cz před 4 hodinami
Hrníčkový perník
Ivana_Eignerova před 4 hodinami
Vánoční polévka z kapříka (rybí)
Mirrika před 4 hodinami
Tématické fráze:
netyja,
netyje,
metyj,
kucmoch s jablky recept,
metija,
bramborová metyje,
netyja z brambor,
netyja recept,
bramborová metyja,
bramborová netyja,
jídlo metyja,
staré jídlo z brambor- metija,
hrušková povidla,
krajové názvy jídel,
metija recept,
slané vdolky sypané mákem,
kucmoch s jablky,
recepty.cz bramborová metyje,
netyje recept,
lepiduša
Suroviny:
brambory,
povidla hrušková,
mák mletý,
cukr moučkový,
máslo,
mléko,
mouka hrubá
Komentáře (46)
Zdravim, podarilo se mi najit webove stranky Slovacka, kde maji i recepty a vydali dve kucharky straych, poctivych receptu, coz ja osobne postradam. Neni uz co predavat dalsim generacim, mizi ceska kuchyne, kazdy si vse upravuje, modernizuje, experientuje, ale klasicky, poctivy cesky, puvodni recept nedohledate
Jsem taky stará páka
...především souhlasím s tím "... kazdy si vse upravuje, modernizuje,..."
yanull:Janko,krásně jsem si početla a ledas čemu přiučila,co se názvů a krajových jídel týká
yanull: Pekne poctenicko, vse je krasne vysvetleno..