Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 035 kJ / 2 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,25 g |
Tuky | 44,54 g |
Vláknina | 38,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 8,18 g |
Sůl | 20,39 g |
Sacharidy | 414,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Moje poznámka
Sedlácký chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyG9
Nejnovější recepty
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 8 minutami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 17 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 22 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno 31. 7. 2025 05:01:02
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
Surmei před 24 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Barbaru před 55 minutami
Houskové knedlíky
bedrich.ordan97 před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku
jifin před 12 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 12 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 12 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 12 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 14 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jenská mísa,
jensky hrnec,
sedlácký bochník,
sedlácký chkeb,
biga chléb,
biga chleba,
chléb v jenském,
chléb z pekáčku,
sedlacky chleb z domaci pekarny,
chléb biga,
domácí chleba sedlacky,
super recept na domácí chleba sedlacky,
sedláckÿ chléb.sk,
domácí sedlácký chléb,
domaci sedlacky chleba,
chleb z bigu,
sedlácký chleb z pekárny,
jenské misy,
pečeni dom.chleba,
sedlacky chleba domaci
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mléko,
mléko acidofilní,
voda,
droždí čerstvé,
tuk,
cukr,
sůl,
sladěnka,
koření chlebové
Komentáře (5)
Ahoj cathy, ospravedlňujem sa, až dnes som otvorila a čítala maily a tak si ma príjemne prekvapila
Jasne, biga je super skvelá vec. Už som ju vychválila aj na svojom blogu. Vďaka, Cathy. Ale ani staré cesto (old dough) nie je od veci. Len ten kvások ...to je ťažké
Biga je fajn, viď?
http://nasavareska.blogspot.sk/2013/08/b-i-g-a.htm...