Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 864 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
Tuky | 35,52 g |
Vláknina | 13,88 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 873 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 59,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmský zapékaný lilek / baklažán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kV8v
Moje poznámka
Parmský zapékaný lilek / baklažán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kV8v
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 17 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 56 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
zapečna cukina,
baklažán recepty,
zapečená cukina,
parmský lilek,
zapékaný lilek,
baklažán recept,
lilek baklažán,
cukina a lilek recepty,
recept baklažán,
lilky recept,
lilek recept,
recepty lilek,
recepty lilek,cukine,
recept na baklažán,
lilek, cukyna, recepty,
zapečená cukiny,
cukina lilek recepty,
recepty z lilku a cukiny,
zapečena cukina s parmazanem
Suroviny:
lilek,
cuketa,
cibule,
česnek,
rajče loupané,
protlak rajčatový,
sušená bazalka,
bazalka čerstvá,
cukr krystal,
sůl,
pepř,
sýr mozzarella,
parmazán,
mouka,
olej olivový
Komentáře (1)