Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parmský zapékaný lilek / baklažán

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2014 01:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 864 kJ / 685 kcal
Bílkoviny28,08 g
Tuky35,52 g
Vláknina7,81 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 873 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy59,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všetky moje recepty ako aj tento nájdete na mojom blogu Motýlia vareška tu http://nasavareska.blogspot.sk/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek recepty zapečna cukina baklažán recepty zapečená cukina parmský lilek zapékaný lilek baklažán recept lilek baklažán cukina a lilek recepty recept baklažán lilky recept lilek recept recepty lilek recepty lilek,cukine recept na baklažán lilek, cukyna, recepty zapečená cukiny cukina lilek recepty recepty z lilku a cukiny zapečena cukina s parmazanem

Suroviny: lilek, cuketa, cibule, česnek, rajče loupané, protlak rajský, sušená bazalka, bazalka čerstvá, cukr krystal, sůl, pepř, sýr mozzarella, parmazán, mouka, olej olivový

TopRecepty.cz

Parmský zapékaný lilek / baklažán

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kV8v