Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 211 kJ / 2 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,75 g |
| Tuky | 35,40 g |
| Vláknina | 31,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 396,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehounký pšenično-žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z61J
Moje poznámka
Lehounký pšenično-žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z61J
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 40 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zitny chleba,
žitný chleba z domácí pekárny,
žitný chléb recept,
psenicno zitny chleba,
nejchutnější chleba,
žitný chléb v prášku,
žitný chleba v domácí pekárně,
žitný chleba z pekárny,
žitný chleba recept,
nejchutnější domácí chléb,
nejchutnější chleba z domácí pekárny,
chléb žitno-pšeničný,
chleba z žitné mouky,
nejchutnejsi domaci chleba,
recepty pro domácí pekárnu žitny chleba,
chleba zitny,
recept na žitný chleba,
domáci chleba z žitné mouky,
zitny chleb v domaci pekarne,
pšenično žitný chléb
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvásek,
kaše bramborová,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (4)