Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky s houbami a hermelínem

Hledáte snadné jídlo, které je rychle hotové? Pak se určitě vyplatí sáhnout po kuřecím mase. Stehenní řízky jsou na rozdíl od těch prsních šťavnatější a není u nich tak velké riziko vysušení. Zapečené s hříbky a hermelínem budou chutnat skvěle.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby odležení masa

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Stehenní řízky jemně naklepeme, osolíme, pokapeme sójovou omáčkou a necháme chvíli odležet. Krok 2: Na pánvi je prudce opečeme, pak přendáme do zapékací mísy, ve které jsme rozhřáli trochu másla. Krok 3: Na maso nasypeme hříbky bez nálevu a položíme plátky hermelínu. Krok 4: V troubě zapečeme na 200 °C 20-25 minut, dokud se sýr nerozpeče. Krok 5: Podáváme s pečenými bramborami.

Zveřejněno 22. 1. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky s houbami a hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o25j

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky s houbami a hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o25j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jej kedlubničko, tos měla - to by byla zábava :-D:-D, ale jinak, myslím, že fakt o nic důležitého nejde ;-)

já to tady vždy valím v takové rychlosti, ještě , že jsem nenapsala s "gaďory" či "grzybama" po našimu, a stejně mé koncovky jsou k pláči, stydím se :-8:-O:-8

Kedlubničko, děkuji za opravu názvu.

ja som si nevsimla;-(

Hello, určitě jsme si toho všimli, ale ....no jo, měli jsme upozornit, že to stačí opravit. Myslím, že teď to udělá;-)

Proboha kedlubno - nebylo by možné opravit ten překlep v názvu receptu? Taková diskuze k tomu a to to nikomu nevadí? Krásná fotka, dobrý recept. Zachovejte ten recept pro další generace!

:-p:yes: - paráda jak pro oči, tak pro žaludek ;-):yes:

No, ať je to cokoliv, já taky žádné zelí nevidím, ani nic fialového a to jsem si vzala brýle:-)), mezi masem a bramborama je snad šlehačka, ne? Rozhodně za jedna, mohla by ses tím fakt živit, Šárko:-)

Šárko, to, čemu Ty říkáš špatná kvalita fotek, to bych já brala jako úspěch:-8:-8 O celkovém naaranžování ani nemluvě:-)

Janko, neosobní, myslíš tím, že to co je vyfocené není to jídlo ? Tak storpo je ;-) Ta fotka je zmenšená, tudiž kvalita špatná, na plátku masa jsou na půl rozkrojené hlavičky suchohříbků - vlastnoručne v lese nasbírané a zavařené ;-)a tři plátky pikantního hermelínu. V neděli to bylo u nás na oběd a mám jen dva druhy talířů, to můžeš poznat podle ostatních fotek ;-)

OBrázek je moc hezký, ale nepřipadá mě "osobní" k receptu", nevím, nevím, přeji dobrou chuť !:-)

Světli,když se na to pořádně podíváš-je to čína zelí! Čumkni pořádně:-))

Vypada to vyborne ale nemusim hermelin urcite bych ho zamenila nebo vynechala jinak bych si na tom posmakla :yes:

Krásná fotka, Šárka by se mohla živit jako foodstylistka;-):yes:

Lusi, vidíš tam taky tu šlehačku, ne:-))? A věřím, že by to mohla být ona - opravdu křenová, ochucená...:-)))...však nám Šárka napíše.:-)):-))..

Tématické fráze:
kuřecí plátky na houbách, kuřecí maso s hermelínem, kureci platek na houbach, kuřecí plátek s houbami, kuřecí na houbách, kuřecí plátek s hermelínem, kuřecí prsa na houbách, kuřecí plátky, kuřecí plátky recept, prirodni kureci prso s hermelinem, kuřecí čína s houbami, recepty z kuřecích steheních řízků, kureci prsa s houbami, kuřecí prsa s hermelínem, kuřecí plátek se smetanou a houbami, plátky na houbách, přírodní kuřecí plátek s houbami, pečoky, přírodní kuřecí plátek na houbách, grilované kuřecí plátky

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, máslo, sýr hermelín, houba hřib, omáčka sojová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu