

Syrečky v zakysané smetaně
Suroviny
- 1 balení syrečků
- 1 kelímek zakysané smetany
Postup přípravy receptu
Do sklenice se šroubovacím víčkem dáváme střídavě vrstvu nakrájených syrečků a vrstvu smetany.
Necháme 2 dny uležet.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Syrečky v zakysané smetaně
-
já tam ještě přidávám drobně nakrájenou cibuli,pepř a drcený kmín...je to mňamka
-
Ahoj.
Já je zakryl zakyslou krémovou smetanou.A použil jsem němcké syrečky z kauflandu a nechal uležet 3dny. -
Tak na syrečky došlo včera, ač mě výsledek nenadchnul, jedlé to bylo. Co mě jediné překvapilo, bylo to, že smetana jako by "vytáhla" ze syrečků slanost - pokrm mi připadal dost slaný a musela jsem jej zajídat chlebem takřka po každém soustě. Na dvě balení tvarůžků (2x125 g) jsem použila jednu malou zakysanou smetanu (180g) a i tak mi to přišlo až dost, určitě ještě vyzkouším s menším množstvím smetany.
-
Petra: No, snad podle chuti
Někdo rád chleba, někdo housky, někdo vdolky a někdo holky
-
A s čím ty syrečky za dva dny baštit? S pečivem?
-
Válí se mi tam syrečky, tak jdu do toho
-
-
syrečky miluji vůně nevůně v jakékoli podobě - jako malá jsem je dlabala venku usazená na pumpě, babička mě s nimi nepustila do baráku
právě jsem naložila, teď jen vydržet ty dva dny....
+
-
Jaruno18 to je bezva nápad vyzkouším +9
-
Je to fakt dost dobré.A doporučuji všem kterým syrečky normálně nevoní.Ve smetaně se identická vůně nějak ztratila.Sklenička během 5 minut byla bez obsahu.No znova udělat a zase 2 dny čekat na další kolo.
Tonda - u Papriky na návštěvě -
Papričko,dík za fotku.
-
Já si to asi budu muset udělat, jinak se uslintám
-
Jarunko18 - jak to manžel uviděl, tak to běžel udělat.
Jak nám chutnalo napíšu zítra nebo pozítří.
-
Ahoj holky,nešla jsem spát ale ještě jsem pekla řezy.Jinak ty syrečky jsou moc dobré.Trochu se rozleží ale neroztečou se úplně.Zjemní se jejich chuť tou zakysankou.Je to úplně jiné než samotné Syrečky.
A neuškodí pivčo
-
I mne, stejně jako Janu R. a Pejli. Václav Jinak +bodík.