Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 539 kJ / 1 324 kcal
Bílkoviny83,01 g
Tuky15,06 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 2,53 g
Sůl6,70 g
Sacharidy210,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem včera dostala meilem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Zuzana

19. 9. 2014 13:20

S bílým jogurtem bylo těsto trochu gumové, ale mně to nevadilo:) Při dalším pečení jsme bílý jogurt zkusily nahradit zakysanou smetanou a zdá se to jako lepší varianta pro ty, kterým ta gumovost vadí:)

NikolaV

22. 6. 2010 15:41

Vyzkoušeli jsme a bohužel lépe voněl nežli chutnal. Náplň výborná, ale těsto takové jako buchta, poměrně gumové. Myslím, že lepší varianta by byla s listovým těstem...ale každému podle jeho gusta:-)

savlinka

27. 12. 2009 16:29

Jani,úplně slintám mňam

JanaDorazinova

5. 10. 2009 14:29

Dadulko, jasně, každému vyhovět vždy nejde.;-):-)

Dadulka

5. 10. 2009 14:26

Tak jsem Jani vyzkoušela a bohužel jsem se nesetkala s takovým úspěchem, jaký jsem čekala:no: Manžel v tom viděl buchtu a bylo vymalováno - prý příchuť dobrá :-p, ale na jiným těstíčku. ;-( Takže to příště zkusím na něčem jiném a snad to vyjde - jinak ta náplň super :-p

JanaDorazinova

31. 8. 2009 18:24

Elizo, taky jsem řádně zakousla a zrovna přišel syn, ten by tu formu snědl celou, kdyby se nestyděl:-)):-))

Eliza

31. 8. 2009 17:57

Tenhle koláč znám a je jednoduše vynikající :-p. Zaslouží bod a Jani, moc chválím hlavní fotku, je k nakousnutí :yes:.

JanaDorazinova

24. 8. 2009 15:37

Dádulka, jasně, je to vlastně taky taková pizza, ale asi je malinko hrubší, viz řez, ale nám to moc chutnalo. Díky za pochvalu:-8. Někdy je to lepší, někdy zase malinko horší. Nikdy se dejde zavděčit všem;-)

Dádulka

24. 8. 2009 15:24

Jani díky, zítra ho hodlám udělat manželovi, tak doufám, že se bude olizovat. To těsto vlastně můžu použít i na pizzu že ano?? Ještě jsem koukala na všechny vaše další recepty, spousta jich vypadá báječně.;-)

JanaDorazinova

24. 8. 2009 10:20

Ten jogurt se přidá do těsta, ano;-) díky za upozornění, už jsem to opravila.

Dádulka

24. 8. 2009 08:35

Smím se zeptat, kam se má přidat ten jugurt? Do těsta nebo kam??? Není to tu jasný. Díky

martica111

10. 8. 2009 19:47

Jani vypadá výborně i tak chutná...:-)):-!:yes:

amorhop

19. 7. 2009 12:23

no tak tohle musím vyzkoušet,a to hodně brzy. janinko si šikulka:-p:yes:

JanaDorazinova

19. 7. 2009 10:54

Vůbec to nesmrdělo, jak se to peklo, naopak, strašně to vonělo po celém bytě:-)

Jaruna18

18. 7. 2009 22:45

Jani,jestli tak hezky voní jako vypadá tak máš boďana.Máme rádi takové koláče.:yes::-):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarůžkový koláč tvarůžky recepty tvarůžkový dort recepty z tvaruzku koláč ze syrečků koláč s olomouckými syrečky koláč se syrečky kolac s tvaruzkama domaci výroba tvaružku recepty s olomouckými tvarůžky tvaružkový salat recept na domácí tvarůžky domácí tvařůžky recept tvarůžkový koláč recept dort z tvarůžků slaný koláč se syrečky buchta z tvarůžků tvarůžky recept výroba domácích tvaružku tvaružky

Suroviny: mouka polohrubá, sýr syrečky olomoucké, jogurt bílý, vejce, prášek do pečiva, kmín celý, sůl, kmín celý, koření oregáno, olej

TopRecepty.cz

Koláč z olomouckých tvarůžků

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6k0