Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 053 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,50 g |
Tuky | 67,25 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 420,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuřanské koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qWV
Moje poznámka
Tuřanské koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qWV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 27 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
koblihy z podmáslí,
babicovy koblihy,
babicovy koblihy,
babicovi koblihy,
babicovy dobroty koblihy,
koblihy ze sadla,
koblihy od babici,
jak plníme koblihy,
tuřanské koblížky,
babicovy dobroty-domaci koblihy,
kdy plníme koblihy,
testo ze sádla na koblihy,
koblihy z šlehačkového těsta,
babicovy dobroty koblížky,
koblihy s podmáslí,
domácí koblihy tuřanske,
tuřanské,
babicovi recepty kynuté koblihy,
www nova cz koblihy,
recepty nova.cz koblihy
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí,
cukr,
máslo,
žloutek,
rum,
sůl,
marmeláda,
olej,
cukr,
vanilka
Komentáře (4)