Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 35 954 kJ / 8 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 977,58 g |
Tuky | 405,51 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 15,73 g |
Sodík | 10,81 g |
Sůl | 21,15 g |
Sacharidy | 256,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí játra na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dr8q
Moje poznámka
Hovězí játra na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dr8q
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 36 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit hovězí játra,
hovězí játra na cibulce podle babičky,
hovězí játra,
hovezi jatra na cibulce,
hovězí játra recept,
hovězí játra s mladého býčka,
hovězí játra recepty,
recept na hovězí játra,
játra na cibulce se slaninou hovězí,
hovezi jatra s okurkou,
recepty játra hovezi,
hovězí játra se slaninou,
hovězí játra smažená,
hovezi na slanine,
recepty na hovězí játra,
hovjezi jatra na slanině,
restované hovězí játra na cibulce,
recept hovězí játra,
játra na slanině,
hovezí na slanině recepty
Suroviny:
játra hovězí,
cibule,
slanina gazdovská,
hořčice,
smetana,
okurky sterilované,
vývar,
sůl,
pepř,
kmín celý,
kurkuma
Komentáře (4)