Krůtí játra ve slanině

pavelk Kuchař: pavelk

Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

čerstvá (chlazená, mražená) krůtí játra
anglická slanina
cibule
sůl
pepř
koření dle chuti
sýr
olej nebo sádlo
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na plátky slaniny položíme očištěná játra, posypeme libovolným kořením, přidáme měsíček cibule, zabalíme a mírně posolíme.

  2. Vložíme na rozpálený tuk a zprudka opečeme ze všech stran.

  3. Posypeme zbytkem cibule, mírně podlijeme a přikryté dusíme asi 5 minut.

  4. Poté je posypeme sýrem a roládky dáme do vyhřáté trouby zapéct.
    Podáváme s bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí játra ve slanině

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo