Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 324 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. V kastróli zvaríme 2 dcl vody. Keď začne vrieť, vložíme filety, ohneň stiahneme na minimum a filety necháme len tiahnúť asi 10-15 minút, podľa hrúbky (nesmú vrieť).
Krok 2: Medzitým vymiešame tvaroh s mliekom a soľou, vmiešame strúhaný chren a sekané bylinky. Ak použijeme sušené, dip musí aspoň 30 minút postáť, aby bylinky nasiakli.
Krok 3: Filety vyberieme a uložíme na teplý tanier. Podávame s varenými zemiakmi a dipom.
Zveřejněno 17. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Moje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybí filety recepty,
tvarohovo smetanový dip,
rybí filety s křenem
Suroviny:
ryba mořská,
sůl,
tvaroh jemný,
pažitka,
tymián,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (4)