Rybí filety na sardeli

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: kolem 30 minut 2 porce Ryby 6 názorů

Suroviny

rybí filety (jakékoliv)
sardelová pasta (nebo 2 sardelky)
kousek másla
vodu na šťávu (kdo ji nemusí mít, tak nedává)
petrželka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kousek sardelové pasty promícháme najemno s máslem-uděláme sardelové máslo a můžeme do něj přidat petržel, tím vytřeme vnitřek ryby, nebo spodní část filetu a povrch ryby mírně potřeme samotnou sardelovou pastou, nebo pokud nám zbyde sardelové máslo, použijeme ho.

  2. Rybu nesolíme, pasta je slaná dost a nebo můžeme přisolit, až je ryba hotová, aby se nepřesolila.

  3. Rybu můžeme buď upéct v troubě, nebo opéct na pánvi, dělala jsem na pánvi.

Poznámka

Ryba je velice jednoduchá a rychlá. Za 30 minut máte oběd jako víno.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí filety na sardeli

Tématické fráze: sardelové filety recept sardelové filety sardelové filety recept rybí filety recepty sardelové filety recepty ryba na sardelové pastě sardelové filety pomazanka pomazanka ze sardelovych filet ryba sardelová pasta sardelovy filety recept sardelové filety v receptu sardolové filety recept recepty na rybí filety rybí recept sardlová fileta sardelová pasta v kuchyni satdelová filety recept losos na sardeli ryba se sardelovou pastou rybí filet s sardelovou pastou

Zapomněl/a jsem heslo