Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety na zelenině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 676 kJ /
401 kcal
Bílkoviny21,10 g
Tuky9,91 g
Vláknina8,14 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy53,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu, batáty, kurkumu a zemiaky nakrájame na malé kocôčky. Krok 2: Premiešame s nasekanou vňaťou, olejom a soľou.
Zmes vysypeme do pekáča. Krok 3: Filety osolíme a okoreníme.
Položíme ich do pekáča na zeleninu. Krok 4: Zakryté pečieme na 180 °C 15 minút. Potom odkryjeme a dopečieme ešte asi 10 minút. Krok 5: Jogurt premiešame s chrenom a soľou. Krok 6: Jednotlivé porcie prelejeme trochou omáčky.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 14. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADnvp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADnvp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet z ryb, cuketa, brambory, batáty, kurkuma, nať petrželová, pepř bílý, sůl, jogurt, křen strouhaný, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu