Rybí filety po domácku

tejaja Kuchařka: tejaja

4-6 porcí Ryby 8 názorů

Suroviny

700 g rybího filé (treska, pangasius..)
100 ml bílého vína
50 ml octa
5 kuliček jalovce (kuličky jalovce)
2 bobkové listy
mletý bílý pepř
sůl
150 g nastrouhaného sýra
2 vejce uvařená natvrdo
2 syrová vejce
2 lžíce rajčatového protlaku
1 šálek strouhanky (čajová)
trochu oregana
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety vložíme do kastróla. Zalejeme vínom, octom, 2 dl vody, pridáme bobkové listy a borievky, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a privedieme k varu. Varíme na slabom ohni 10 minút. Filety vyberieme a uložíme do olejom vymastenej zapekacej misy.

  2. Do menšej misy dáme vajcia uvarené natvrdo, ktoré nasekáme, strúhanku, paradajkový pretlak, surové vajcia, nastrúhaný syr a oregano a vypracujeme hladkú masu. Osolíme a okoreníme mletým bielym korením.

  3. Masu rozložíme na pripravené filety a zapečieme v rúre alebo na grile dozlata, asi 15 minút. Ihneď podávame.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí filety po domácku

Tématické fráze: rybí filety recepty rybí filety on line recepty úprava filet recepty na rybí filety recept na rybí filety rybí filety recept rybí filety úprava rybích filetu úprava rybích filet uprava filetu uprava rybího filetu rybi filety uprava úprava filéty fileta recepty filety s jesetera příprava uprava rybího filety uprava rybi filety rybí salát po domácku recept na rybí filety v remuládě google recepty z jesetera

Zapomněl/a jsem heslo