Suroviny
Porce: 6 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 228 kJ / 1 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová přesnídavka s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5v2
Moje poznámka
Ananasová přesnídavka s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5v2
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Ala17 před 1 hodinou
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 1 hodinou
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 5 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 6 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 6 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 7 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 13 hodinami
Tématické fráze:
práce s karamelem,
kompot z ananasu vyrobit doma,
presnidavka s ananasem,
jablečná přesnídávka s karamelem,
dětská přesnídávka ananas,
jak se dělá karamel video,
jablečná přesnídávka s anansem,
karamelové mřížky,
jablečná přesnídávka s ananasem,
jablečná marmeláda s ananasem,
tresnova kojenecka presnidavka recept,
karamel ztvrdl,
ananasová marmeláda s karamel,
anans v karamelu,
domaci ztvrdl obrazky,
ananas v karamelu,
ananas horky karamel,
domácí jablečná přsnídávka obrázky,
karamel na naberacku,
mřížka z karamelu
Suroviny:
ananas,
cukr krystal,
voda,
citron,
pečící papír,
Komentáře (6)
Rozumím tomu dobře, že karamelové mřížky (síťky) se rozpustí v tom ananasovém džemu? Pokud ano, tak proč se to dělá tak složitě?