Domácí jablíčková přesnídávka

Strowberry Kuchařka: Strowberry

Doba přípravy: 45 min. Pro děti 5 názorů

Suroviny

jablka 5 kg
cukr 800 g
voda 2,5 l
vanilkový pudingový prášek 3 ks
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jablka zbavíme jádřince a oloupeme. Nakrájíme je na malé kostičky, které vložíme do hrnce s vodou. Jablka povaříme, dokud nebudou měkká.

  2. Mezi tím si puding rozmícháme v trošce vody. Jablka přecedíme a vodu z jablek přimícháme k pudingu. Ten ihned začne houstnout. Přidáme jablka a směs rozmixujeme.

  3. Plníme do zavařovacích sklenic, které sterilizujeme cca 20 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí jablíčková přesnídávka

  • Ursula Ursula(neregistrovaná)

    Libi se mi vaše recepty

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Zkuste jenom rozvařit jablka a přidat trochu medu.;-)

    Odpovědět

  • hlen hlen(neregistrovaný)

  • Terkas Terkas

    my to děláme bez cukru ale přesnídávka je dobrá jakákoli

    Odpovědět

  • Majkaa Majkaa

    Když byla dcera malá, taky jsem je dělala,ale bez pudinku. Syrové jablíčka jsem očistila a rozmixovala,přidala vanilkový cukr pro vůni, trošku osladila a sterilovala.Vydržely hodně dlouho.:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: jablková přesnidávka jablková přesnídavka recept jablková přesnídávka s pudinkem jablečna přesnidavka přesnidavka z letních jablek recept jablkova presnidavka jablkova presnidavka bez pudinku jablková přesnídávka bez cukru přesnidavka z jablek a pudinkem recept na jablkovou přesnídávku domácí dětská přesnídávka bez cukru domácí přesnídávka bez cukru jablkove presnidavky třešnova přesnidavka přesnidavka přesnidavka jablečna dětská přesnídávka recept rebarborová přesnídávka domácí dětská přesnídávka přesnidavky

Zapomněl/a jsem heslo