Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 127 kJ /
986 kcal
Bílkoviny32,64 g
Tuky84,88 g
Vláknina0,52 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy22,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 200°C. Krok 2: Oddělíme si 150 g krému Nutspread, smícháme jej s vejcem a lžičkou koření do perníku a rozprostřeme na dno formy. (Podle potřeby lze přidat trochu vody.) Dáme do vyhřáté trouby a předpečeme cca 20 minut. Krok 3: Na náplň jednoduše smícháme zbytek krému a koření s kokosovým mlékem a 2 vejci. Krok 4: Nalijeme na krustu a pečeme do zhnědnutí. Necháme vychladit do druhého dne a pak teprve nakrájíme a podáváme.

Zveřejněno 3. 8. 2014

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qX9R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qX9R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bezlepkovy kolac, bezlepkový koláč z kyšky, nutspread kokosový krém

Suroviny:
krém nutspread, mléko kokosové, vejce, koření do perníku

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu