Bezlepkové perníkové muffiny

Suroviny

1 sáček (400 g) Perník bez lepku Labeta
2 vejce
125 ml rostlinného oleje
200 ml teplého mléka
formičky na muffiny

Postup přípravy receptu

  1. Obsah sáčku smícháme v hluboké misce a vyšleháme  do krémového těsta.

  2. Na plech na muffiny dáme připravené formičky, každou naplníme asi do 3/4 a pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 17 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí.

Poznámka od kuchařky

Muffiny jsou vynikají samotné, ale samozřejmě fantazii a chutím se meze nekladou :), chceme-li je ozdobit šlehačkou, namazat marmeládou nebo Nutellou apod. ponechám na ostatních kuchařích :)

Komentáře k receptu Bezlepkové perníkové muffiny

K receptu nejsou žádné komentáře.