Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambásy

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

25. 8. 2014 15:49

Suroviny

Porce: 4 - 6

Nutriční hodnoty

Energie4 854 kJ / 1 160 kcal
Bílkoviny29,81 g
Tuky3,34 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 799 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy235,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AndelaC AndelaC

25. 5. 2018 09:01

BeNiLeIh: Myslím tak na 150, cca 45 minut. Pěkně do zlatova. :-)

BeNiLeIh BeNiLeIh

22. 5. 2018 21:56

cathleen: jsem v kuchyni trochu nováček...
Na kolik a přibližně jak dlouho péct prosím? Děkuji

ivule60 ivule60

30. 9. 2017 14:42

dělávám něco podobného,když nemám klobásu,dám obyčejný párek a co dům dá :-) je to rychlé a chutné jídlo :yes:

Jijan

28. 6. 2017 22:25

Tom Beyk: Koukám,že pán je odborník,který v životě nejedl lečo,jinak by takový blábol nemohl napsat.

Arimira Arimira

11. 8. 2016 12:54

Dělám podobné, je to fajn. Dělám to někdy s anglickou, místo klobásy a přidávám třeba i pérek a výborná je do toho i dýně Hokaido.<3

AndelaC AndelaC

24. 11. 2015 07:49

BOHUNKA: Jasně, to jsou takové ty zlaté rychlovky, co se vždycky hodí. :-D

BOHUNKA

23. 11. 2015 15:24

Tomu se říká - udělat z prdu kuličku - Také to praktikuji.;-)

babiminka babiminka

6. 4. 2015 16:36

mňam!! taková jídla já moc ráda:yes:

henelie

21. 9. 2014 14:23

:-p :-p :-p

AndelaC AndelaC

1. 9. 2014 07:18

Děkuji za fotku, na tu jsem zapomněla. A za kladné hodnocení samozřejmě také. :-))

savlinka savlinka

31. 8. 2014 14:53

:yes::yes::yes:prima nápad:yes:a foto:yes::yes::yes:

Jana Pá

30. 8. 2014 13:55

:yes: takové jídlo mám ráda a u nás jede:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 8. 2014 12:01

Místo paprik jsem dala pastu, voda se sice vypekla, ale klobásy pustily trochu šťávy - bylo to moc dobré :yes: (a v žádném případě to nechutnalo jako lečo).

Tom Beyk Tom Beyk

26. 8. 2014 15:10

...mňo je to takové lečo, volačo bez rajčat ale já bych si to klidně dal:-)):yes:
...vzhledem k jednoduchosti, to asi vyzkouším na dovče v Chorvatsku:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2014 18:03

Amerika neamerika, já bych si určitě dala :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tncz nova klobása na šťávě recept co udelat z jelitoveho prejtu pražská uzená kýta pecna v troube tncz chorvatsko chorvatská papriková pasta

Suroviny: klobása, brambory, cibule, paprika čerstvá červená, kečup sladký, paprika sušená sladká, chilli, voda, koření, sůl

TopRecepty.cz

Brambásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jjkv