Žampionky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 894 kJ / 2 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,96 g |
Tuky | 115,09 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 352,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2015 08:05
17. 12. 2015 22:21
26. 12. 2014 20:20
26. 12. 2014 18:53
18. 12. 2014 16:38
18. 12. 2014 15:34
18. 12. 2014 13:30
11. 12. 2014 19:23
Jsem ráda, že se recept líbí, děkuju ještě jednou všem za hezké komentáře
11. 12. 2014 19:11
11. 12. 2014 18:49
11. 12. 2014 17:55
11. 12. 2014 17:47
Mě se zamlouvá i ta slaná verze od Jitkas
11. 12. 2014 15:06
11. 12. 2014 15:05
11. 12. 2014 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 10 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 11 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 6 minutami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 13 minutami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 1 hodinou
Klasické palačinky
winenor uvařil před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mákem
Helenakuk uvařil před 2 hodinami
Jablkový perník
evik_svistik uvařila před 3 hodinami
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
sofia_loren uvařila před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren uvařil před 4 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
sofia_loren uvařila před 4 hodinami
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: žampionky gustin prášek žampionky cukrovi cukrovi zampionky malé žampionky, recepty vtipné slané pečivo sněhové žampionky sladké žampionky co je prášek krémový gustin pravda.sk pečeme na facebooku
Suroviny: mouka hladká, máslo, škrob kukuřičný, vejce, sůl, kypřící prášek do pečiva, cukr moučkový, škrob kukuřičný, vanilka,
Žampionky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2vr
23 názorů