Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 064 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,85 g |
Tuky | 85,68 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 6,39 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 204,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpracujeme hladké těsto a necháme vykynout. Na velký plech dáme pečící papír a na něm vyválíme tenkou placku s vyvýšenými okraji.
Krok 2: Potřeme sekanými rajčaty a střídavě poklademe nakrájenými tvarůžky, Nivou a Mozzarellou. Podle chuti okořeníme a ve vyhřáté troubě zprudka upečeme.
Zveřejněno 31. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Moje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 4 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 minutami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 2 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
recept na jendu placku na pizza,
sekaná s příchutí pizza,
pecici papir s prichuti
Suroviny:
mouka hladká,
sádlo,
droždí,
sůl,
voda,
kvásek,
rajče sekané,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr niva,
sýr mozzarella,
koření
Komentáře (4)
P.F.2015