Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 633 kJ / 1 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 49,39 g |
Vláknina | 24,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 241,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza italské chudiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nomW
Moje poznámka
Pizza italské chudiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nomW
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 23 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 11 minutami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 17 minutami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 1 hodinou
Prošívaná deka
sikulka131 před 2 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 3 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 4 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Tématické fráze:
italský recept na pizzu,
pizza italský recept,
pizza recepty,
italsky recept pizza,
pizza recept,
italské recepty,
top recepty italská pizza,
italské pizza šneky,
pizza z brambor,
italská recept na pizzu náplně,
italie brambory syr pizza,
bramborova pizza pro deti,
tradiční italská pizza top recepty.cz,
italská bezlepková pizza recept,
italský pizza,
náplň na pizzu,
italské recepty pizza náplně,
italsk recepty těstoviny+omáčka,
pizza recept italský
Suroviny:
mouka bezlepková,
voda,
olej,
droždí,
sůl,
brambory,
rozmarýn,
sůl,
olej
Komentáře (3)