Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,38 g |
Tuky | 15,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 8,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkN5
Moje poznámka
Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkN5
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 16 minutami
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
činska kuřeci polévka,
jidášovo ucho v receptu,
čínské recepty,
polevka s uchem,
čínská kuřecí polévka solamil,
recept na činskou kureci polevku s vejci,
čínská polévka s knedlíčky do polévky,
polevka z jidasoveho ucha,
čínská krémová kuřecí polévka,
čínská knedlíčková kuřecí polévka,
recepty z jidašoveho ucha,
polévka s jidášovim uchem,
testoviny s jidasovym uchem
Suroviny:
kuře,
voda,
jidášovo ucho,
omáčka sojová,
solamyl,
vejce,
víno bílé,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)