Přírodní vepřová kotletka na houbách
Češi jsou národem houbařů. Houby jsou prostě mimořádné svou jedinečnou chutí! A ta se skvěle hodí k masu a do omáčky. Takové spojení najdete i v tomto receptu. Jemná kotleta na plátky je dušena s houbami doměkka, až se maso rozpadá.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní vepřová kotletka na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq3m
Moje poznámka
Přírodní vepřová kotletka na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pq3m
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na houbách,
kotleta na houbach,
vepřová kotleta,
vepřové na houbách se smetanou,
přírodní vepřova kotleta,
vepřová kotleta přírodní recept,
kotlety na houbách se smetanou,
přírodní vepřové kotlety,
recepty z vepřové kotlety přírodní,
vepřové kotlety na sušených houbách,
kotleta na houbách recept,
vepřová kotleta na sušených houbách,
vepřové kotlety přírodní,
vepřové na houbách,
přírodní maso na houbách,
přírodní vepřový kotlet,
veprova kotleta recepty,
veprove kotlety,
kotleta na houbách recepty,
vepřová kotleta přírodní recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
mouka
Komentáře (12)
Jsem nikdy nezažila tuhou kotletku a zahušťování zde v receptu neproběhlo, jak autorka napsala, tak si nemyslím, že je důležité vysvětlovat postup zahušťování, to by pak mohla popsat krájení masa, co je to výpek apod. Já teda recepty pro inspiraci mám, ale to je samozřejmě na každým.
Jinak - recept vypadá chutně, maso na houbách můžeme často.
...a tu mouku bych ještě nechal povařit, ale to je asi známá věc, že.