Naložený romadur s pivem

lenka-m Kuchařka:

Sýry 3 názory

518

Suroviny

40 dkg Romaduru
pivo
mletý kmín
mletá červená paprika
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Romadur nakrájíme, posypeme kmínem, paprikou, vložíme do sklenice, zalijeme pivem, by byl sýr potopený a dáme okenní parapet (na teplo a světlo) uležet na 3-5 dní.

  2. Pak romadúr vyndáme na talířek a podáváme s pečivem namazaným máslem a s pivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložený romadur s pivem

  • Karlos Karlos(neregistrovaný)

    Recept jsem vyzkoušel a bohužel musím říct, po cca 4-5 dnech byla výsledkem kvasící kaše. Možná spíš skladovat v ledničce než na parapetu?

    Odpovědět

  • Alena Alena(neregistrovaná)

    Tak mám naloženo a ted už jen vydržet:-p

    Odpovědět

  • Fčela Fčela(neregistrovaná)

    Tak jsem to právě namíchal a těším se na neděli večer :-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: nakládaný romadůr romadur recept nakladany romadur jak naložit romadur nakládaný romadur recept romadur recepty domácí romadůr nakládaný sýr romadúr cizrnové měšce cizrnové měšce recept romadur recept naložený sýr syr romadur recepty nakládany romadur naložená niva recepty romadur nakladany pivni syr nakladany syr v pivu recepty nakládaný romadúr a pivni syr recept na nakládaný romadur

Zapomněl/a jsem heslo