Naložený romadur s pivem

lenka-m Kuchařka:

Sýry 3 názory

518
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Suroviny

40 dkg Romaduru
pivo
mletý kmín
mletá červená paprika
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Romadur nakrájíme, posypeme kmínem, paprikou, vložíme do sklenice, zalijeme pivem, by byl sýr potopený a dáme okenní parapet (na teplo a světlo) uležet na 3-5 dní.

  2. Pak romadúr vyndáme na talířek a podáváme s pečivem namazaným máslem a s pivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložený romadur s pivem

  • Karlos Karlos(neregistrovaný)

    Recept jsem vyzkoušel a bohužel musím říct, po cca 4-5 dnech byla výsledkem kvasící kaše. Možná spíš skladovat v ledničce než na parapetu?

    Odpovědět

  • Alena Alena(neregistrovaná)

    Tak mám naloženo a ted už jen vydržet:-p

    Odpovědět

  • Fčela Fčela(neregistrovaná)

    Tak jsem to právě namíchal a těším se na neděli večer :-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo