Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený romadur s pivem

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2008 18:18

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 848 kJ / 2 115 kcal
Bílkoviny73,33 g
Tuky200,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 4,53 g
Sůl12,00 g
Sacharidy5,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RH-12

7. 3. 2019 18:34

Taky tak děláme a jeto pochutnáni :-)

Karlos

5. 12. 2015 12:10

Recept jsem vyzkoušel a bohužel musím říct, po cca 4-5 dnech byla výsledkem kvasící kaše. Možná spíš skladovat v ledničce než na parapetu?

Alena

9. 4. 2013 11:47

Tak mám naloženo a ted už jen vydržet:-p

Fčela

14. 11. 2008 21:53

Tak jsem to právě namíchal a těším se na neděli večer :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný romadůr romadur recept nakladany romadur jak naložit romadur nakládaný romadur recept romadur recepty recepty nakládany romadur domácí romadůr nakládaný sýr romadúr cizrnové měšce recept cizrnové měšce romadur recept naložený sýr syr romadur recept na nakládaný romadur naložená niva recepty romadur nakladany pivni syr nakladany syr v pivu recepty nakládaný romadúr a pivni syr

Suroviny: sýr romadur, pivo světlé, kmín mletý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Naložený romadur s pivem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J66J