Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 400 kJ / 4 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 247,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 10,31 g |
Sůl | 25,63 g |
Sacharidy | 375,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banica - první pokus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mvK
Moje poznámka
Banica - první pokus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mvK
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 2 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 5 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
amaliesediv před 17 minutami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 35 minutami
Svíčková na smetaně
Toby. před 1 hodinou
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 3 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 4 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 4 hodinami
Tématické fráze:
banica recept,
banica,
těsto na banicu,
recept banica,
recepty/banica,
recept na banicu,
banica s balkánským sýrem,
grif05,
banice recept,
banice recepty,
banica těsto recept,
banica náplň,
sladká banica,
bánica ocet,
spirály s balkánským sýrem,
nahřívání sýra,
banica recept cz,
banica#utm_source=search.seznam.cz,
sladká banica recept
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
sýr balkánský,
vejce,
máslo
Komentáře (9)
Uz jsem podle tebe delala chacapuri, pokud se nepletu, tohle bude urcite take vyborne.
Napr. mám rada, ak mäso chutí ako mäso, alebo huby ako huby...proste prirodzenú chuť základných surovín. Neprešpekulované, nepreplácané.