Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPg2
Moje poznámka
Sekaná z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPg2
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 minutami
Domácí rizoto
MarketaAn před 25 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny,
sekaná v domácí pekárně,
domácí pekárna recepty sekaná,
sekaná z pekárny,
sekaná pečená v pekárně,
pečení sekané v domácí pekárně,
sekaná pečená v domácí pekárně,
domácí pekárna top recepty,
domácí pečená sekaná,
sekaná v pekárně,
domácí sekaná,
recepty na pečení v domácí pekárně,
sekaná pečená v v domácí pekárně,
domácí pekárna sekaná,
sekana pečená v z domácí pekarny,
sekaná s domácí pekárny,
recept domácí sekaná,
domácí pekárna sekaná recept,
sekaná domácí pekárna,
sekaná v domácí pekárně jak nastavit
Suroviny:
maso mleté,
voda,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
bramborák v prášku,
prášek do pečiva
Komentáře (6)
není nad klasiku
Mleté maso pokud zahušťuji,tak většinou solamylem,strouhanku dávám málo kdy.S tím bramborákem je to príma vychytávka