Žampiony s tvarohovou náplní

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Houby 16 názorů

Suroviny

4 velké žampiony nejlépe portobello
1 měkký tvaroh nebo ricotta
1 vejce
2 šalotky ( jarní cibulka)
1/2 cukety
sušená rajčata v oleji
černé olivy
čerstvá bazalka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampionům vyjmeme nožičky, pokud jsou příliš mělké, trochu vydlabeme dužinu. Vnitřky osolíme a vytřeme olejem ze sušených rajčat.

  2. V misce smícháme tvaroh s vejcem a s na kostičky nakrájenou dužinou, cuketou, rajčaty, šalotkou, olivami a posekanou bazalkou. Promícháme a směs důkladně osolíme.

  3. Žampiony naplníme směsí, dobře upěchujeme, zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 220°C. Podle velikosti pečeme cca 15 minut, poté alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

Poznámka

Časopis Albert

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 77 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampiony s tvarohovou náplní

1 2

Tématické fráze: nápln do žampionů zampiony plněné tvarohem portobello ricotta žampiony s tvarohem žampion plněné tvarohem zapecene zampiony s tvarohem recepty portobello s tvarohem ricotta se žampiony plneny zampiony tvarohem rajčata plnena tvarohovou naplni masova rolada s naplni susena rajcata napln do testovin.tvaroh zampiony cibulka vari zampiony žampiony a ricotta recept ricotta žampiony nápln na žampiony nápln,do,žampionu náplně do žampionů žampiony sušená rajčata na žampionech

Zapomněl/a jsem heslo