Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trubičky z listového těsta

Pro ty, co chtějí rychle něco upéct, máme recept na jednoduché trubičky z listového těsta. To vám ušetří spoustu práce na přípravě těsta. Upečené křupavé trubičky pak naplníte máslovým krémem s vanilkovou a rumovou příchutí.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenkam

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 592 kJ /
2 771 kcal
Bílkoviny19,07 g
Tuky212,74 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy194,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto necháme povolit, rozválíme, vykrojíme z něj malé čtverečky, které namotáme na trubičku a spojíme protilehlými rohy. Pečeme v troubě vyhřáté na 230 °C a po zezlátnutí stáhneme na 150-160 °C a dopečeme. Krok 2: V mléce svaříme cukr a pudink, necháme vychladnout. Stále mícháme! Krok 3: Pudink zašleháme do změklého másla, přidáme rum a ještě našleháme. Krok 4: Hotovým krémem naplníme cukrářský sáček a plníme upečené trubičky.

Zveřejněno 30. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trubičky z listového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/761Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trubičky z listového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/761Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

"Trubičky z listového těsta"
radek:
230-240°C a dopékáme při 150-160°C
Že jsou propečené poznáme tak, že při LEHKÉM stisku na její boční straně trubička pod prsty praská:-)

No, rcp ani foto není na trubičky ale na šááátečky..., snad by mohl někdo konečně opravit. Nebo nééé?:-D

Při jaké teplotě se trubičky pečou v elektrické troubě:-K

Trubička musí být nafouklá a né nenadýchaná, splasklá.

Nepoznáš rozdíl mezi trubičkou a šátečkem ?? jinak vypadají skvěle :D

taky je vždy dělám předem a nestalo se mi, že by zvlhly

:-)Lenkam chci se zeptat, když se ty trubičky plní tímto krémem nezvlhnou do druhého dne? Chtěla bych je udělat zítra ale konzumovat se budou až v sobotu. Dík.:-8;-)

:-p

Tématické fráze:
trubičky recept, slané listové trubičky plněné, těsto na trubičky, trubičky na slano, pečení listových trubiček, kremrole z listového těsta, recept na trubičky, trubičky z lístkového těsta, slané trubičky, kremrole recept, pečení trubiček z listového těsta, trubičky na kremrole, recepty z listového těsta, trubicky se snehem video, recept na trubičky-listové těsto video, pečení trubiček, trubičky recepty, lístové těsto-trubičky, trubičky slané, recepty trubičky

Suroviny:
těsto listové, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, rum

Přidat fotografie receptu