Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 256 kJ / 2 212 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,58 g |
| Tuky | 30,50 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 353,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské penne LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPW3
Moje poznámka
Italské penne LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPW3
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 2 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 10 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 11 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 13 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 14 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 16 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 16 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 17 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 17 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 17 hodinami
Tématické fráze:
penne s kuřecím masem a protlakem,
italské pene,
penne,
<lfr,
italsje penne,
italske testoviny penne recepty,
penne recept,
top recepty penne,
recept penne,
recept italské pene,
zapečené pene s protlakem bazalkou,
italské recepty,
italské zapečené penne,
pyré z rajčat s parmazánem a penne,
zapečené italské penne,
recepty na penne,
penne s ricotou,
kuřecí penne s protlakem,
iralske penne,
penne arrabiata s kuřecím masem, parmezán
Suroviny:
prsa kuřecí,
těstoviny penne,
cibule,
máslo,
bazalka čerstvá,
rajče,
smetana na vaření,
protlak rajčatový,
česnek,
sůl,
koření provensálské,
parmazán
Komentáře (1)