Houbovka od babičky
Rychlá houbová omáčka, která nejlépe chutná z právě nasbíraných hříbků. Houby orestované na másle, zahuštěné máslovou jíškou a podávané ve smetanové omáčce, s houskovým knedlíkem a vařeným hovězím masem, jsou neodolatelně chutné.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Moje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Nejnovější recepty
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové hranolky
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 9 minutami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 24 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Klar98 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 4 hodinami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 5 hodinami
Koprová omáčka
Helenka1993 před 5 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Tématické fráze:
houbovka,
houbovka recept,
houbovka s masem,
domaci houbovka,
vyborna houbovka,
nejlepší houbovka,
houbová omáčka recept,
houbovka od babičky,
houbová omáčka od babičky,
recept na houbovku,
recepty od babičky,
houbovkaa,
houbovka z mražených hub,
houbovka s jiskou,
houbovka babičky,
hubovka,
houbovka postup,
recept 44556 houbovka babicky,
houbovka se slehackou,
hovezi houbovka
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
nať petrželová,
sůl,
knedlík houskový,
maso hovězí
Komentáře (8)
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky