Houbovka od babičky
Rychlá houbová omáčka, která nejlépe chutná z právě nasbíraných hříbků. Houby orestované na másle, zahuštěné máslovou jíškou a podávané ve smetanové omáčce, s houskovým knedlíkem a vařeným hovězím masem, jsou neodolatelně chutné.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Moje poznámka
Houbovka od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPMk
Nejnovější recepty
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 3 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 14 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní osvěžení s vejci
TondaJ před 11 minutami
Polévka s kapáním
TondaJ před 12 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
kimil před 1 hodinou
Pikantní polévka z červené řepy
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Hrnečkové knedlíky
alka.f před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Aajina před 1 hodinou
Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi
JakubM před 1 hodinou
Litý koláč s ovocem a želatinou
Marcela0123 před 1 hodinou
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Tafa25 před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Katkabi před 1 hodinou
Tématické fráze:
houbovka,
houbovka recept,
houbovka s masem,
domaci houbovka,
vyborna houbovka,
nejlepší houbovka,
houbová omáčka recept,
houbovka od babičky,
houbová omáčka od babičky,
recept na houbovku,
recepty od babičky,
houbovkaa,
houbovka z mražených hub,
houbovka s jiskou,
houbovka babičky,
hubovka,
houbovka postup,
recept 44556 houbovka babicky,
houbovka se slehackou,
hovezi houbovka
Suroviny:
houby,
smetana ke šlehání,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
nať petrželová,
sůl,
knedlík houskový,
maso hovězí
Komentáře (6)
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky
Mimoto, když se druhý den ohřívá, tak omáčky udělané ze záklechtky mají tendenci řídnout, z jíšky ne.
Je vidět, že recept máte opravdu od babičky