Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 989 kJ / 1 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,07 g |
Tuky | 53,76 g |
Vláknina | 35,57 g |
Cholesterol | 467 mg |
Sodík | 793 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 131,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s cibulovou omáčkou a Rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Emv4
Moje poznámka
Vepřové plátky s cibulovou omáčkou a Rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Emv4
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno 6. 6. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 2 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
Lendoulinecek před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s cibulovou omáčkou,
snedeno.cz,
vepřové plátky,
rösti recepty,
vepřové plátky s omáčkou,
vepřové plátky s rosti,
recept na rösti,
cibulová omáčka,
vepřové plátky na na cibuli,
veprove platky s cibulovou omackou a brambory,
vepřové s cibulovou omáčkou,
veprove platky s cibulí,
příprava rösti,
celerove rosti,
cibulove rosti
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
máslo,
šalvěj,
tymián,
víno bílé,
bujón,
pasta kari červená,
cukr třtinový,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej,
brambory,
škrob bramborový,
sůl,
olej
Komentáře (1)