Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré

Katak Kuchařka: Katak

Doba přípravy: 1 hodina 2 porce Hovězí maso 4 názory

Suroviny

400 g hovězí roštěnec
pepř
sůl
brambory
celer
mrkev
rukola
zakysaná smetana
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnec osolíme, opepříme a opečeme zprudka po všech stranách, dáme péct do trouby 160°C teplé na 40 minut.

  2. Brambory osolíme a dáme vařit společně s kořenovou zeleninou a po uvaření a scezení rozmixujeme. Přidáme 3 lžíce zakysané smetany a ozdobíme rukolou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré

  • Katak Katak(autor receptu)

    cekrops:Někdo peče 80 a déle někdo 140-160. Najděte si jiné recepty. Já pekla na 160.

    Odpovědět

  • cekrops cekrops

    Není to příliš velká teplota těch 160 StC ? Někde jsem četl že se Rostbeaf peče jen při teplotě 80 StC ? Tak nevím...:-/

    Odpovědět

  • mariana. mariana.

    Rostbeaf vypadá božsky :-8 a krásně šťavnatě :yes:

    Odpovědět

  • mariana. mariana.(neregistrovaný)

    Rostbeaf vypadá božsky :-8 a krásně šťavnatě :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: rostbeef teplota celerovo bramborové pyré rostbeef rostbeaf bramborovo celerové pyré celerovomrkvove pyré rostbeef recepty rostbeef recept celerovo květákové pyré celerovo.bramborové pyré mail salka.ro loc:cz jak péct rostbeef omáčka k rostbeef teplota masa rostbeef recept celerovo bramborové pyré celerovo bramborové pyré s parmazánem bramborocelerove pyre bramborové pyré s rukolou květákovo mrkvové pyré rostbeef na pepřové omáčce