Hamburger - když nevím co k večeři

lev123 Kuchařka: lev123

4 porce Hovězí maso 7 názorů

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
4 ks bulky
asi 16 plátků anglické slaniny
4 plátky Eidamu
koření na burgery (Vitana)
rukola
1 rajče
ledový salát
alobal.
medovo-hořčičný dresink od Vitany nebo možno i kečup nebo tatarka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu opláchneme, osušíme a rajče nakrájíme na plátky.

  2. Do mísy dáme hovězí maso s kořením, osolíme, opepříme a uděláme bochánky, které osmažíme v troubě na oleji.

  3. Bulky namažeme lehce máslem a na rozpálené pánvičce osmahneme. Odložím na talíř, jednotlivou bulku zabalím do alobalu. Těsně předtím než je maso hotové, dám k němu anglickou slaninu a bulky vložím v alobalu nahřát do trouby vedle plechu s masem.

  4. Vytáhnu bulku rozbalím, na spod dám plátek sýra, anglickou, rajče, rukolu, maso, omáčku, anglickou, rukolu a salát, přikryji vrchní houskou a zabalím opět do alobalu.

  5. Nechám na chvilku v rozehřáté troubě nahřát, aby se sýr roztavil. Jím ještě v alobalu, aby mi hamburger tak rychle nevychladl.

Poznámka

Suroviny dovnitř mohou být různé podle toho, na co je zrovna chuť nebo co je doma.

Bulky se dají udělat i domácí, ale mně se s tím nikdy nechce patlat :D

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hamburger - když nevím co k večeři

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

  • nanny nanny(neregistrovaný)

    :-Kvypada to nadherne a mam taky rada hamburger teply,dobry napad:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • lev123 lev123(autor receptu)

    Jitkas: jo určitě souhlasím :yes: , já nemám tak velkou pánvičku a zatím ani nevlastním žádný domácí gril :-) a nechci aby jeden jedl a druhý na něho koukal, když jich dělám víc, proto dělám v troubě, musí se to víc hlídat, ale taky se to dá udělat :-)

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Hamburger udelany na grilovaci panvi, myslim, je mnohen lepsi volba. Peci ho v troube je zbytecna komplikace, na panvi je lepe kontrolovatelny jeho stupen propeceni....

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Taky myslím, že sýr a cokoliv si můžeme dát podle chuti;-):yes:

    Odpovědět

  • lev123 lev123(autor receptu)

    La Furi Roja: mě cheddar nechutná tak místo toho zvolím eidam, myslím si ale že je to celkem jedno každý ať si tam dá takový sýr který chce :-p A i to co použijeme dovnitř, každý má rád něco jiného a může si tam dát to co chce ;-)

    Odpovědět

  • La Furi Roja La Furi Roja

    Eidam do burgerů, děláte si srandu?

    Odpovědět

Tématické fráze: co k veceri co udělat k večeři co dát do hamburgru co k večeři recepty jak udelat hamburger co udělat na večeři jak udělat doma hamburger co dat do hamburgeru co na večeři jak udelat hamburger doma co si udělat k večeři jak si udělat hamburger co dat do hamburger co si dat k veceri sýr na hamburger jak udělat hamburgry co dat do housky když dělám hamburger hamburger doma co dát na hamburgery sýr do hamburgru