Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Moje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 14 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
staré těsto,
recepty ze starého těsta,
staré těsto recept,
recept na staré těsto,
dalamanky ze stareho kynutého těsta,
peceni ze stareho testa,
recept staré těsto,
jak udělat staré těsto,
chleb ze stareho testa,
staré recepty,
kynuté těsto s se starým chlebem,
jak na staré těsto,
preferment staré cesto,
stré těsto,
staré obycejné recepty,
kynuté těsto podle starého receptu,
jak vytvarovat rohlíčky z listového těsta,
top chleb s e stare testo
Suroviny:
mouka,
voda,
droždí čerstvé,
sůl,
Komentáře (8)
Pozn. ja staré cesto pridávam na začiatku miesenia cesta ...nemám dojem, že by som tým niečo pokazila, výsledok je vždy dobrý.
Knedle kysli nádherne.