Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 150 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,55 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 6,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,77 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí burger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yv8w
Moje poznámka
Kuřecí burger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yv8w
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 minutami
Kokosky
veveruska73 před 7 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí burger,
kuřecí burger recept,
burger s kuřecím masem,
kuřecí burgr,
burgr s kuřecím masem,
kuřecí burgery,
kuřecí maso na burger,
burgr z kuřecího masa,
domácí kuřecí burger,
burger z kuřecího masa,
kuřecí maso v bulce,
kuřecí mletý burger,
kuřecí burgry,
burgery s kuřecího masa,
burger recept,
recept na kuřecí burger,
kuřeci burgr recepty,
recepty kureci burger,
domácí burger z kuřecího masa,
kuřecí burger z mletého masa
Suroviny:
prsa kuřecí,
pepř mletý,
koření grilovací,
podmáslí,
sůl,
olej,
corn flakes,
salát ledový,
mouka hladká,
bulka,
tatarská omáčka
Komentáře (2)