Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 446 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,44 g |
Tuky | 8,05 g |
Vláknina | 31,14 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 27,60 g |
Postup přípravy
Přemístíme do pekáčku nebo zapékací mísy. Krok 2: Zakysanou smetanu povolíme mlékem, přidáme posekané bylinky, trochu přisolíme a nalijeme na houbovou směs.
Vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 25 minut při 170°C.
Zveřejněno 26. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVZl
Moje poznámka
Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVZl
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 15 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 16 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 16 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 18 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 18 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 18 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 19 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 22 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 22 hodinami
Tématické fráze:
zapecene houby se smetanou,
zapečené houby se slaninou a smetanou,
houby s mangoldem,
houby recepty,
recepty na houby,
zapečené houby s cizrnou,
houby s mangolem
Suroviny:
houby čerstvé,
mangold,
cibule,
klobása papriková,
česnek,
sůl,
mléko plnotučné,
čerstvé bylinky
Komentáře (2)