Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 305 kJ / 5 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 213,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 761,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpJ0
Moje poznámka
Nadýchaná kefírová buchta s marmeládou a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpJ0
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 44 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 49 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
buchta s marmeládou,
kefírová buchta,
meruňková buchta s drobenkou,
kefírová buchta na hrnky,
kefírová buchta recept,
nadýchaná meruňková buchta,
buchta s meruňkovou marmeládou,
nadýchaná buchta,
nadýchaná kefírová bábovka,
koláč s marmeládou a drobenkou,
kefírová buchta s meruňkami,
kefírová buchta s třešněmi,
kefírová buchta s práškem do pečiva,
těsto s kefírem,
meruňková buchta,
buchta s drobenkou,
olejová meruňková buchta s drobenkou,
meruňková buchta s jogurtem a drobenkou,
drobenkova buchta,
nadýchaná meunková buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
vejce,
kefír,
olej rostlinný,
citron,
kypřící prášek do pečiva,
marmeláda meruňková,
mouka hrubá,
máslo,
cukr moučkový,
skořice mletá
Komentáře (4)
Možná ale Bukajda: dlouho otálel s hotovým těstem, než ho podrobil žáru pece...
***
Logicky se PDP přidává až nakonec
Obvykle se suché suroviny VČETNĚ prdopeče přidávají až nakonec DO předem umíchaných tekutých složek...
...a troubu bych zapnul před přípravou těsta