Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 798 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,11 g |
Tuky | 31,14 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,84 g |
Postup přípravy
Každú jamku naplníme lyžicou džemu. Krok 3: Navŕšime drobenku, jemne ju k džemu pritlačíme. Krok 4: Jablká dáme na vymastený pekáčik a v rúre pri 180°C pečieme asi 20 minút (závisí to od druhu jabĺk).
Zveřejněno 10. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Moje poznámka
Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogrA
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
drobenka s vlockami,
jablka pečená s marmeládou,
zapečená jablka s drobenou z ovesných vloček,
pecena jablka s drobenkou,
pečené jablko s marmeládou,
pecena jablka s drobenkou s vlocek,
zapečená jablka s vločkami
Suroviny:
jablko,
džem,
mouka hladká,
máslo,
cukr,
vločky ovesné,
skořice
Komentáře (2)