Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 19,82 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 79,78 g |
Postup přípravy
Do hrnce dáme vodu, sůl, citronovou šťávu, celer a jen krátce, cca 5 minut, povaříme. Vodu slijeme, prsty zchladíme studenou vodou a dáme na papírovou utěrku okapat. Krok 2: V misce promícháme strouhanku, nastrouhaný sýr a šalvěj (použila jsem sušenou).
Celerové prsty obalujeme jako řízky a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
Podáváme s bramborou kaší nebo bramborami.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Moje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 9 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 15 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
Evculina84 před 5 hodinami
Bezový cheesecake
Jana2017 před 7 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 11 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 11 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 11 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 12 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 13 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 14 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 15 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
patizon v sýrovém těstíčku,
celerové plátky v trojobalu,
celerové řizky v syrovém těstíčku recept,
celerový přeliv na maso
Suroviny:
celer,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
šťáva citronová,
šalvěj,
olej,
sůl
Komentáře (6)