Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 19,82 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 79,78 g |
Postup přípravy
Do hrnce dáme vodu, sůl, citronovou šťávu, celer a jen krátce, cca 5 minut, povaříme. Vodu slijeme, prsty zchladíme studenou vodou a dáme na papírovou utěrku okapat. Krok 2: V misce promícháme strouhanku, nastrouhaný sýr a šalvěj (použila jsem sušenou).
Celerové prsty obalujeme jako řízky a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
Podáváme s bramborou kaší nebo bramborami.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Moje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
patizon v sýrovém těstíčku,
celerové plátky v trojobalu,
celerové řizky v syrovém těstíčku recept,
celerový přeliv na maso
Suroviny:
celer,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
šťáva citronová,
šalvěj,
olej,
sůl
Komentáře (6)