Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerové prsty v sýrovém trojobalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 10. 2016 17:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 685 kJ / 642 kcal
Bílkoviny34,10 g
Tuky19,82 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,19 g
Sacharidy79,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Celerové prsty můžete také před obalováním potřít propasírovaným česnekem.

Výborně se k nim hodila jako dip dýňová marmeláda, kterou jsem promíchala s pikantní hořčicí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen

29. 10. 2016 08:33

Tohle by mi určitě chutnalo, celer je moje velice oblíbená zelenina:-K:yes:

Ivace64

28. 10. 2016 18:37

:-K:-K:yes::yes:

mysulka

28. 10. 2016 18:01

<3:yes:

hosta

28. 10. 2016 17:28

Celer můžu jakkoliv, takhle určitě taky:yes:

ivulinka

28. 10. 2016 17:23

<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: patizon v sýrovém těstíčku celerové plátky v trojobalu celerové řizky v syrovém těstíčku recept celerový přeliv na maso

Suroviny: celer, vejce, mouka hladká, strouhanka, sýr nastrouhaný, šťáva citronová, šalvěj, olej, sůl

TopRecepty.cz

Celerové prsty v sýrovém trojobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zYX