Suroviny
Porce: cca 50 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,88 g |
Tuky | 139,95 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Moje poznámka
Kaštanovo-ořechové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5oRx
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 10 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 3 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 3 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 3 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 3 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 5 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 7 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 7 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 7 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 8 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 8 hodinami
Tématické fráze:
orechove rohlicky,
čím jde nahradit cukr na vanilkových rohličkách,
pečení ořechových rohlíčků,
tvoření ořechových rohlíčků,
čokoládové rohlíčky prima top recepty,
jak upect orechove pekany
Suroviny:
mouka kaštanová,
máslo,
ořechy pekanové,
cukr moučkový,
sůl,
guarová guma,
cukr vanilkový,
cukr vanilkový
Komentáře (19)
Nic se nestalo
No, kdybyste ale byla regi, tak jste mohla vstoupit do toho předešlého psaní, poupravit to či ono a neventilovat zde to či ono
(fakt to níže tak blbě píšu, že z toho není jasné, že pekany jsou 4x dražší než vlašáky? Fakt
Opravdu je potřeba je nechat vychladnout a teprve potom sundat z plechu. Jeden jsem zkusmo vzala hned po vytažení z trouby, abych se podívala, jak je uvnitř...a zůstaly z něj drobečky
Chuťově jsou hodně odlišné, je třeba si na tu chuť zvyknout. Možná bych pro začátek namíchala kaštanovou mouku ještě s jinou, aby ta chuť nebyla tak výrazná...a nebo to bylo tím, že jsem nedala pekany, ale vlašáky. Tak uvidíme příště