Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

15. 3. 2017 20:38

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 218 kJ / 2 681 kcal
Bílkoviny111,46 g
Tuky78,62 g
Vláknina16,72 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,44 g
Sacharidy375,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáte kari kečup, vezměte normální a přidejte kari.

Pokud máte rádi sušenou cibulku, zkuste maso samotné opéct a pak přidat pouze sušenou cibulku, je to také výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

15. 3. 2017 22:25

Nákyp je lehké nadýchané zapečené jídlo a jeho hlavní přísadou je sníh z bílků zašlehaný do husté omáčky nebo kaše.
Toto není nákyp ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rýže s mletým masem zapecena rýže s masem zapekaná rýže s mletým masem zapecene testoviny s broskvi rýže zapečená s masem

Suroviny: maso mleté, rýže, cibule, broskve, kečup sladký, smetana ke šlehání, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWvx