Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 218 kJ / 2 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,46 g |
| Tuky | 78,62 g |
| Vláknina | 16,72 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,44 g |
| Sacharidy | 375,93 g |
Postup přípravy
Broskve slijeme (nálev dát stranou) a nakrájíme na plátky. Krok 2: Do pekáčku vrstvíme střídavě směs s mletým masem a broskve, poslední vrstva jsou broskve. Krok 3: Kečup, smetanu a nálev z broskví svaříme, promícháme a nalijeme na nákyp.
Zapékáme 20 min při 200°C (horkovzdušná trouba), broskve nesmí zhnědnout.
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWvx
Moje poznámka
Zapečená rýže s mletým masem a broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWvx
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 6 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 7 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 8 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 9 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 9 hodinami
Tématické fráze:
rýže s mletým masem,
zapecena rýže s masem,
zapekaná rýže s mletým masem,
zapecene testoviny s broskvi,
rýže zapečená s masem
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
cibule,
broskve,
kečup sladký,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř
Komentáře (2)
Toto není nákyp