Postup přípravy
Krok 1: Sýr nakrájíme na 1 cm silné plátky.
Krok 2: Smažíme na rozpálené teflonové pánvi, 1 minutu z každé strany.
Krok 3: Podáváme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurtovo koprovým dresinkem.
Zveřejněno 27. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený sýr bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko1Y
Moje poznámka
Smažený sýr bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko1Y
Nejnovější recepty
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 54 minutami
Čalamáda "Uncle Bens"
LA.63 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
stefan.hamacek před 1 hodinou
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
vajana před 2 hodinami
Ostružinový sirup s kávovým rumem
Pavluska75 před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
kimlo před 3 hodinami
Malinový koláč s bílou čokoládou
Sian5 před 3 hodinami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 3 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Sian5 před 3 hodinami
Karbanátky
Ajisek před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty bez tuku,
smažení bez tuku,
farma melcher,
jak usmažit sýr bez bez tuku,
sýry melcher,
zdravý smažený syr,
sýr bez tuku,
biosýrárna melcher,
smažený sýr bez tuku,
jak smažit bez tuku,
nejlepší druh sýra na smažení,
rodina farma červený dvorec,
melcher cervene dvorce,
smazeny slehany syr,
smažený sýr zdravě,
smažený hermelín top recepty,
jak usmazit smazak,
smažený sýr se nerozteče,
jaký druh sýra na smažení,
recept na smažený sýr
Suroviny:
Komentáře (3)