Sumeček africký na litinové pánvi

Kocmax Kuchařka: Kocmax

Doba přípravy: 15 minut 2 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

400 g filetů ze sumečka afrického
2 střední červené cibule
sůl, kmín, koření na ryby
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety okořeníme, osolíme a necháme cca 0,5 hodiny odležet. Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtky nebo osminky. Litinové pánve (bez použití oleje) rozpálíme na sporáku a předehřejeme troubu na nejvyšší stupeň.

  2. Na rozpálené pánve vložíme odleželé filety a připravenou cibuli. Maso necháme zatáhnout 1 – 2 minuty. Když je maso správně zatažené, jde zlehka obrátit. Otočíme i cibuli. Z druhé strany pečeme zase cca 2 minuty.

  3. Pánve s masem vložíme do rozpálené trouby a pečeme cca 5 – 7 minut (podle velikosti filetů).
    Servírujeme s rozpečenou bylinkovou bagetou a čerstvou zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 64 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sumeček africký na litinové pánvi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: sumeček africký s hranolkama recept priprava sumecka africkeho sumeček africký příprava příprava -ryba sumeček africký sumeček africký - filet recepty sumeček africký recept sumeček africký recepty recepty sumeček africký sumeček nilský recepty příprava afrického sumečka recept na nilský sumeček africký recept sumeček africký v troubě filety ze sumečka afrického recepty sumeček nilský příprava v kuchyni recept na sumeček africký recept na afrického sumečka

Zapomněl/a jsem heslo